Sök
Stäng denna sökruta.

Buller

Kurstyp

Tidsåtagande

Upplever din arbetsplats buller som en utmaning? Vår Bullerutbildning ger inte bara kunskap om risker och korrekt användning av hörselskydd utan också verktygen för säkra arbetsrutiner. Skydda din hörsel och skapa en tryggare arbetsmiljö med vår webbaserade utbildning.

995.00 kr

Product price
Additional options total:
Order total:

Så fungerar det

Insikter och säkerhet mot bullerexponering

Buller är ett mycket vanligt arbetsmiljöproblem. Med vår bullerutbildning får du kunskap om riskerna med bullerexponering  och dess påverkan på arbetsmiljön. Kursen ger inte bara teoretisk kunskap utan möjliggör repetition för ökad förståelse. Följ Arbetsmiljöverkets föreskrifter och säkerställ att rätt kunskap alltid finns tillgänglig.

Kursinnehåll

Skydda hörseln och hantera buller

Rusta dig mot bullerexponering. Genom teoretisk förståelse och praktiska färdigheter lär du dig riskminimering, korrekt användning av hörselskydd, identifiering av hörselskador, samt implementering av säkra arbetsrutiner. Förstå de juridiska aspekterna och uppfyll Arbetsmiljöverkets föreskrifter för att säkerställa en trygg arbetsmiljö. 

För alla som möts av bullerutmaningar

Vår Bullerutbildning riktar sig till alla som riskerar att utsättas för buller över gränsvärden avseende hörselskaderisk. Skydda din hörsel och investera i en säkrare arbetsplats.

Information och utbildning om Bullerexponering

Enligt AFS 2005:16 kräver Arbetsmiljöverkets föreskrift att arbetsgivare tillhandahåller information och utbildning om bullerexponering. Vår Bullerutbildning uppfyller dessa krav och rustar dig med nödvändiga verktyg för att hantera buller på arbetsplatsen.

Vanliga Frågor & Svar

Alla som i arbetet riskerar att utsättas för buller över gränsvärden avseende hörselskaderisk.

  • Minst 18 år
  • God förståelse i svenska språket.

Efter godkänt resultat får du ditt digitala utbildningsbevis som du alltid har tillgång till. Det går att ladda ned/skriva ut eller visa i din telefon.

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2005:16) ska arbetsgivare tillgodose information och utbildning till arbetstagarna om bullerexponeringen är lika med eller överstiger undre insatsvärdena.

JobSafe Flex

Utbildningsbehov kan uppstå plötsligt! Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för företaget med höga krav.

Från 249 SEK per månad.

JobSafe Total

Total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid.

PÅ OFFERT

Effektiva arbetsmiljölösningar för smidig hantering och hög säkerhet

Upptäck enklare vägar till en säker arbetsmiljö med våra Flex- och Totalpaket. Med Flex får du överblick och kontroll över dina anställdas utbildningar, medan Total ger dig en helhetsbild och dessutom en företagsanpassad utbildningsportal. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av vårt team eller välj ditt paket för att läsa mer om våra innovativa lösningar. Säkra din arbetsmiljö – enkelt och effektivt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
X