Sök
Stäng denna sökruta.

Traversutbildning

Tidsåtagande

Vill du säkerställa säker användning av lyftanordningar? Vår traversutbildning, enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2006:6), ger dig dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper. Uppfyll kraven och skapa en trygg arbetsmiljö.   Det finns två sätt att beställa din utbildning:
  1. Utbilda en egen handledare.
  2. Vår instruktör kommer till er.
Kontakta oss för offert!

2495.00 kr

Traversutbildning för säkerhet och kompetens enligt AFS 2006:6

Vår traversutbildning, i linje med Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2006:6), fokuserar på att ge förare av traverskranar nödvändig expertis. Kursen erbjuder en omfattande förståelse för lagar och regler, säkerhetskultur, MTO-principer, lyft och lastkoppling, signalschema, riskbedömning samt roller som lastkopplare och signalman.

Kursinnehåll

Så fungerar det

Skapa säkra lyftoperationer

Med vår Traversutbildnings omfattande innehåll för att stärka din kompetens inom lyftanordningar. Genom noggrann genomgång av lagar och regler, säkerhetskultur, MTO-principer, lyft- och lastkopplingstekniker, signalschema, riskbedömning samt roller som lastkopplare och signalman får du den expertis som krävs för att säkert och effektivt använda traverskranar. Utveckla din förståelse och förmåga att hantera risker och bidra till en trygg arbetsmiljö.

Höj din kompetens som förare av traverskranar

Vår traversutbildning riktar sig till alla som ansvarar för eller utför arbete som förare av traverskranar. Genom att uppfylla kursens krav stärker du din expertis och bidrar till en säkrare arbetsplats.

Dokumenterade kunskaper för säker traversanvändning

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2006:6) kräver lagen dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper för att använda lyftanordningar. Vår traversutbildning ger inte bara utbildningsbevis utan säkerställer även att en kompetent person står i direkt kontakt med föraren och vägleder vid behov. Uppfyll lagkraven och säkra din arbetsplats idag.

Vanliga Frågor & Svar

Traversutbildningen vänder sig till alla som ska arbeta som förare av traverskranar.

  • Minst 18 år
  • God förståelse i svenska språket.

Efter godkänt resultat får du ditt digitala utbildningsbevis som du alltid har tillgång till, det går att ladda ned/skriva ut eller visa i din telefon.

Du kan registrera din kompetens hos ID06 kostnadsfritt via Jobsafe så att det finns med på ditt ID06-kort. Glöm ej att lämna centralt samtycke på ID06 hemsida först.

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2006:6) ska den som använder lyftanordning ha dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper. om föraren inte har uppsikt av lasten ska en kompetent person stå i direkt kontakt med föraren och vägleda denne.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JobSafe Flex

Utbildningsbehov kan uppstå plötsligt! Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för företaget med höga krav.

Från 249 SEK per månad.

JobSafe Total

Total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid.

PÅ OFFERT

Effektiva arbetsmiljölösningar för smidig hantering och hög säkerhet

Upptäck enklare vägar till en säker arbetsmiljö med våra Flex- och Totalpaket. Med Flex får du överblick och kontroll över dina anställdas utbildningar, medan Total ger dig en helhetsbild och dessutom en företagsanpassad utbildningsportal. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av vårt team eller välj ditt paket för att läsa mer om våra innovativa lösningar. Säkra din arbetsmiljö – enkelt och effektivt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
X