Sök
Stäng denna sökruta.

Utbildning Bakgavellyft

Kurstyp

Tidsåtagande

Optimera din kompetens med vår Utbildning Bakgavellyft. Ta steget mot säkrare och effektivare fordonshantering på arbetsplatsen. Lär dig från experterna och följa de nödvändiga lagarna för en trygg arbetsmiljö.

695.00 kr

Product price
Additional options total:
Order total:

Så fungerar det

Bakgavellyft med säkerhet i fokus

Vår utbildning riktar sig till de som regelbundet använder bakgavellyft i sitt arbete. Genom teoretisk undervisning ger vi dig de färdigheter du behöver för att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav. Utforska vårt specialiserade program och förbättra din yrkeskompetens.

Kursinnehåll

Allsidig kursinnehåll för bakgavellyft för förare, platschefer och arbetsledare

Vår Utbildning Bakgavellyft omfattar viktiga områden inklusive lagar och regler, belastning, manövrering, kontroll, underhåll och besiktning, samt säkerhetsaspekter. Genom att erbjuda en omfattande översikt över dessa ämnen, hjälper vi dig att utveckla färdigheter och kunskap för ansvarsfull användning av bakgavellyft.

Oavsett om du är förare, platschef eller arbetsledare, är vår Utbildning Bakgavellyft avgörande för att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav. Skapa en säker arbetsmiljö och få den kunskap som krävs för att effektivt hantera fordon med bakgavellyft.

Registrera din kompetens till ID06 kostnadsfritt via Jobsafe

Du kan registrera din kompetens till ID06 kostnadsfritt via Jobsafe så att det finns med på ditt ID06-kort. Glöm ej att lämna centralt samtycke på ID06 hemsida först.

Följer AFS 2006:6 för säker bakgavellyft

Förstå de juridiska kraven kring bakgavellyft enligt AFS 2006:6. Upptäck hur du kan upprätthålla och kontrollera bakgavellyft enligt lagens krav. Vår kurs fokuserar på att ge dig praktiska och teoretiska verktyg för att säkert använda bakgavellyft i enlighet med Arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Vanliga Frågor & Svar

Oavsett om du arbetar som förare, platschef eller arbetsledare för förare så behöver du ha kunskap om bakgavellyft och de krav som Arbetsmiljöverket ställer för att uppfylla de krav som finns.

  • Minst 18 år
  • God förståelse i svenska språket.

Efter godkänt resultat får du ditt digitala utbildningsbevis som du alltid har tillgång till, det går att ladda ned/skriva ut eller visa i din telefon.

Du kan även registrera din kompetens hos ID06 kostnadsfritt via Jobsafe så att det finns med på ditt ID06-kort. Glöm ej att lämna centralt samtycke på ID06 hemsida först.

När det gäller bakgavellyft så beskriver AFS 2006:6 vad som gäller när man ska använda den. AFSen beskriver att bakgavellyft ska underhållas samt genomgå fortlöpande tillsyn och dagliga kontroller när den används. Hur du gör en sådan kontroll, kommer vi titta på i avsnittet Kontroll, underhåll och besiktning. Personalen som använder bakgavellyft ska vara väl förtrogen med arbetet samt ha teoretiska och praktiska kunskaper för en säker användning av bakgavellyft. Arbetsgivaren ska även ge sitt skriftliga tillstånd (körtillstånd) att köra bakgavellyft.

JobSafe Flex

Utbildningsbehov kan uppstå plötsligt! Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för företaget med höga krav.

Från 249 SEK per månad.

JobSafe Total

Total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid.

PÅ OFFERT

Effektiva arbetsmiljölösningar för smidig hantering och hög säkerhet

Upptäck enklare vägar till en säker arbetsmiljö med våra Flex- och Totalpaket. Med Flex får du överblick och kontroll över dina anställdas utbildningar, medan Total ger dig en helhetsbild och dessutom en företagsanpassad utbildningsportal. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av vårt team eller välj ditt paket för att läsa mer om våra innovativa lösningar. Säkra din arbetsmiljö – enkelt och effektivt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
X