Sök
Stäng denna sökruta.

Vibrationer

Kurstyp

Tidsåtagande

Utbildningen om vibrationsexponering ger dig verktygen för att minimera riskerna på arbetsplatsen. Utbildningen följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

695.00 kr

Product price
Additional options total:
Order total:

Så fungerar det

Djupdykning i vibrationsexponeringens komplexitet

Vår kurs sträcker sig bortom det grundläggande och ger dig en djupdykning i komplexiteten av vibrationsexponering. Genom föreläsningar och praktiska exempel kommer du att förstå inte bara vad riskerna innebär utan också hur du proaktivt kan minimera dem. Det flexibla kursformatet gör det möjligt för dig att repetera och fördjupa din kunskap när du behöver det som mest.

Kursinnehåll

Djupdykning i vibrationsexponeringens komplexitet - utformad för alla maskinoperatörer

Vår kurs är utformad för att passa alla som arbetar med maskiner, oavsett om de är handhållna eller större fordon. Oavsett din yrkeserfarenhet kommer du att dra nytta av att förstå och agera proaktivt mot vibrationsexponering.

Kursen innefattar en omfattande guide för att hjälpa dig hantera och minimera riskerna med vibrationsexponering på arbetsplatsen. Genom att erbjuda en detaljerad förståelse och praktiska verktyg strävar vi efter att rusta dig med färdigheter som inte bara följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter utan också främjar en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Registrera din kompetens hos ID06 kostnadsfritt via Jobsafe

Du kan registrera din kompetens hos ID06 kostnadsfritt via Jobsafe så att det finns med på ditt ID06-kort. Glöm ej att lämna centralt samtycke på ID06 hemsida först.

Arbetsmiljöverkets föreskrivt AFS 2005:15 och ditt arbetsgivaransvar

Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2005:15) är tydlig när det gäller arbetsgivarens ansvar för att undersöka och bedöma riskerna vid vibrationsexponering. Genom att delta i vår kurs kommer du inte bara att uppfylla dessa krav utan också få verktygen för att aktivt säkerställa en arbetsmiljö i linje med lagstiftningen. Förstå din roll och ansvar för att skapa en trygg och hälsosam arbetsplats.

Vanliga Frågor & Svar

Alla som i arbetet använder maskiner, vare sig det är handhållna eller större fordon.

  • Minst 18 år
  • God förståelse i svenska språket.

Efter godkänt resultat får du ditt digitala utbildningsbevis som du alltid har tillgång till, det går att ladda ned/skriva ut eller visa i din telefon.

Du kan registrera din kompetens hos ID06 kostnadsfritt via Jobsafe så att det finns med på ditt ID06-kort. Glöm ej att lämna centralt samtycke på ID06 hemsida först.

Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 2005:15) säger att arbetsgivaren ska undersöka arbetsförhållandena och bedöma de risker som kan uppkomma till följd av exponering för vibrationer i arbetet.

JobSafe Flex

Utbildningsbehov kan uppstå plötsligt! Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för företaget med höga krav.

Från 249 SEK per månad.

JobSafe Total

Total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid.

PÅ OFFERT

Effektiva arbetsmiljölösningar för smidig hantering och hög säkerhet

Upptäck enklare vägar till en säker arbetsmiljö med våra Flex- och Totalpaket. Med Flex får du överblick och kontroll över dina anställdas utbildningar, medan Total ger dig en helhetsbild och dessutom en företagsanpassad utbildningsportal. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av vårt team eller välj ditt paket för att läsa mer om våra innovativa lösningar. Säkra din arbetsmiljö – enkelt och effektivt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
X